1. 398 kcal

    SNÍDANĚ

    • B
      8 g
      T
      4 g
      S
      85 g

    Ovocno-jáhlový puding

    1. Jáhlová kaše
      4 lžičky , 52 g
    2. Banán
      2/ 3 ks , 133 g
    3. Kokosové mléko (nápoj)
      2/ 3 sklenice , 165.5 ml
    4. Šťáva vymačkaná z citrónu
      1 kávová lžička , 3 g
    5. Voda
      1/ 2 sklenice , 120 ml
    6. Xylitol
      1/ 2 kávové lžičky , 3.5 g

    Způsob přípravy:

    1. Propláchnout jáhlovou kaši.
    2. Do hrnce nalít polovinu mléka, vodu a připravit kaši podle návodu uvedeného na obalu.
    3. Uvařenou kaši rozmixovat na hladkou pěnu se zbylými ingrediencemi.
  2. 250 kcal

    DOPOLEDNÍ SVAČINKA

    • B
      21 g
      T
      7 g
      S
      32 g

    Tvarohový sýr se zeleninou

    1. Cottage
      4 1/ 2 lžičky , 135 g
    2. Ředkvičk
      4ks , 60 g
    3. Rajče
      1/ 2 ks. , 40 g

    Koření

    1. Jarní cibulka
      1 lžíce , 5 g
    2. Černý pepř
      1 špetka , 2 g
    3. Mořská sůl
      1 špetka , 2 g

    Pečivo

    1. Celozrnný žitný chléb
      krajíc , 40 g

    Čaj

    1. Bylinkový čaj bez cukru
      1 sklenice , 240 ml

    Způsob přípravy:

    1. Zeleninu nakrájet na kostky, jarní cibulku nasekat.
    2. Zamíchat se sýrem.
  3. 495 kcal

    OBĚD

    • B
      30 g
      T
      23 g
      S
      48 g

    Lečo s kuřecím masem

    1. Kuřecí prsa bez kůže
      , 100 g
    2. Cuketa
      1/ 2 ks. , 100 g
    3. Červená paprika
      1/ 2 ks. , 115 g
    4. Nakrájená rajčata ve vlastní šťávě
      1 sklenice , 240 g
    5. Cibule
      1/ 4 ks. , 27.5 g
    6. Řepkový olej
      2 lžičky , 20 ml
    7. Hnědá rýže
      2 lžičky , 30 g

    Koření

    1. Sušené oregano
      1 špetka , 2 g
    2. Čerstvá bazalka
      2 listy , 2 g
    3. Černý pepř
      1 špetka , 2 g
    4. Mořská sůl
      1 špetka , 2 g

    Minerální voda

    1. Voda
      1 sklenice , 240 ml

    Způsob přípravy:

    1. Rýži uvařit podle návodu na obalu
    2. Maso a zeleninu nakrájet na kostky.
    3. Maso osmažit.
    4. Poté na pánvi osmažit cibuli, přidat papriku.
    5. Po několika minutách přidat cuketu, koření a smažit dalších 4-5 minut.
    6. Přidat rajčata, maso a dusit kolem 2-3 minut.
    7. Lečo ozdobit bazalkou, podává s rýží.
  4. 148 kcal

    ODPOLEDNÍ SVAČINKA

    • B
      2 g
      T
      1 g
      S
      40 g

    Grapefruitovo-jablečný koktejl

    1. Grapefruit
      1 ks. , 260 g
    2. Jablko
      1/ 2 ks. , 75 g
    3. Včelí med
      1/ 2 kávové lžičky , 6 g
    4. Šťáva vymačkaná z citrónu
      1 kávová lžička , 3 g
    5. Voda
      1/ 2 sklenice , 120 ml

    Způsob přípravy:

    1. Ovoce oloupat.
    2. Všechny složky rozmixovat.
  5. 298 kcal

    VEČEŘE

    • B
      9 g
      T
      6 g
      S
      59 g

    Chlebíčky s pomazánkou ze sušených rajčat a s olivami

    1. Celozrnný žitný chléb
      2 krajíce , 80 g
    2. Sušená rajčata
      4 plátky , 28 g
    3. Slunečnicová semínka
      1/ 2 lžíce , 5 g
    4. Olivy černé marinované
      3ks , 7.5 g
    5. Olivový olej
      1/ 4 kávové lžičky , 1 ml

    Koření

    1. Čerstvá bazalka
      2 listy , 2 g
    2. Černý pepř
      1 špetka , 2 g

    Minerální voda

    1. Voda
      1 sklenice , 240 ml

    Způsob přípravy:

    1. Všechny složky nasekat nadrobno nebo rozmixovat.
    2. Pomazánkunamazat na pečivo.